Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt (Hoorn, 1966) is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters. Van haar thrillers werden in totaal meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Haar boeken verschijnen over de hele wereld, van Duitsland tot China en van Groot-Brittannië tot Australië.

Haar thrillerdebuut De reünie verscheen in 2004 bij uitgeverij Anthos. Daarna volgden onder andere bestsellers als Het laatste offer, Blauw water, Op klaarlichte dag en Nachtblauw. In 2012 is Simone van der Vlugt een nieuwe weg ingeslagen met de thrillerreeks waarin rechercheur Lois Elzinga de hoofdrol speelt. In deze reeks zijn de boeken Aan niemand vertellen, Morgen ben ik thuis en Vraag niet waarom verschenen. Haar meest recente boek is Toen het donker werd, dat in het najaar van 2016 is verschenen.

Het werk van Simone van der Vlugt is meermalen genomineerd en bekroond voor diverse prijzen waaronder de Gouden Strop en de NS Publieksprijs.

Simone van der Vlugt (1 titels)


Vraag Niet Waarom

CD  •  Simone van der Vlugt   

Yes, deel drie van de lekker detective-weglees-serie Lois Elzinga

De naam Simone van der Vlugt staat elke keer weer garant voor een heerlijke weglezer. En ja, de boeken uit deze Lois Elzinga reeks, voldoen stuk voor stuk aan de wegleescriteria: vlot verhaal, precies genoeg diepgang, maar niet zoveel dat het lastig wordt, regelmatig een plottwist en een vloeiende schrijfstijl. Dit ...Lees verder

Aangeraden door Marike


€ 25,99

3 - 5 Werkdagen