100% Suikervrij Voor Altijd

Carola van Bemmelen, Sharon Numan • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen

100% Suikervrij Voor Altijd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Van suikervrij naar suikerbewust

Carola van Bemmelen helpt je in 100% suikervrij voor altijd met een praktisch stappenplan, checklists en veel tips naar een suikerbewuste leefstijl. Een uiterst logisch en praktisch vervolg op de Sugarchallenge: je hebt 30 dagen suikervrij erop zitten. En dan? Je wilt niet meer terug naar je oude, suikerrijke leven, maar compleet suikervrij is toch wel wat streng om voor altijd vol te houden.

Ontwikkel je ‘suikervisie’ en leer daardoor om te gaan met suikervrij op vakantie, in je gezin, op je werk. Met volop relaxte, suikerbewuste recepten van Sharon Numan, ook voor speciale, feestelijke gelegenheden.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek body en mind

Even suikervrij leven is niet moeilijk, maar wat doe je daarna?

Na 'dagen zonder vlees' zijn er nu ook 'dagen zonder suiker'. Het opzet: schrap een maand lang alle suikers uit je menu en je zult zien hoeveel slanker maar vooral energieker je door het leven gaat. Carola Van Bemmelen lanceerde in Nederland de Sugar Challenge, een programma dat je coacht naar 30 dagen zonder suiker. Haar boek was een geweldige hit, maar ik was vooral benieuwd naar het vervolg. Want een maand zonder suiker lukt de meesten wel - al is het zwaar afzien en véél etiketten lezen, want overal zit suiker in - maar wat doe je daarna dan? Mag je dan nooit nog gehakt van de slager eten? En bouillonblokjes in je soep doen? Carola stelt je meteen gerust: je kunt van een 'suikervrij' leven naar een 'suikerbewust' leven gaan en zo toch nog profiteren van de gezondheidsvoordelen. Ze legt in het begin van haar boek de spelregels uit voor zo'n suikerbewust leven en werkt ze daarna uitvoerig uit, met veel tips, valkuilen, medische info en vooral: geweldige recepten voor alle momenten waarop je denkt: 'dit lukt me nooit' (brunches, high tea, snelle hap, een etentje met vriendinnen...). Ja, zelfs voor chocolade-cravings heeft Carola een suikerbewust alternatief. Een aanrader voor iedereen die bewuster wil omgaan met wat ie in z'n mond stopt.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Carola van Bemmelen, Sharon Numan
IllustratorShutterstock, Everett Collection, Retroclipart
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000347735
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's208
Verschijningsdatum
Serie100% suikervrij
Afmetingen210 x 186 x 15 mm.
Gewicht580 gr.  

Recent bekeken producten