101 Opvoedingsvragen

Jaak Remes • Paperback

€ 21,15

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Er bestaan geen toverformules waarmee je opvoedingsproblemen in een vingerknip kunt oplossen. Opvoeden is nu eenmaal geen exacte wetenschap. Maar met een aangepaste aanpak kun je een lastige situatie omdraaien
en de rust in huis herstellen. Of je nu kampt met een peuter die maar niet zindelijk wordt, een kleuter die niet wil eten, een kind dat agressief is of een puber die de hele tijd rebelleert, dit boek brengt je een verhelderend inzicht in de meest voorkomende opvoedingsproblemen en reikt je een sleutel aan om ze op te lossen.

101 Opvoedingsvragen geeft een antwoord op vragen die de Opvoedwinkel ontving van echte vaders, moeders en opvoeders. Dit boek boordevol praktische tips biedt elke ouder en opvoeder nuttig advies over hoe je kinderen op een gezonde manier kunt stimuleren en vormen. Met duidelijke richtlijnen is opvoeden een stuk eenvoudiger dan je denkt.

OVER DE AUTEUR

Jaak Remes is orthopedagoog en gestalttherapeut met een eigen praktijk in Gent. Samen met zijn vrouw Magda, voormalig studiemeester-opvoeder en onthaalmoeder, heeft hij vier volwassen kinderen en zeven kleinkinderen. Magda en Jaak vormen de drijvende kracht achter de Opvoedwinkel waar je terecht kunt voor gratis opvoedkundig advies.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Jaak Remes
UitgeverijAcco België
ISBN9789033491733
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's120
Verschijningsdatum
Afmetingen228 x 163 x 13 mm.
Gewicht286 gr.  

Recent bekeken producten