2C

Mirjam Mous • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,19

Overal elders € 18,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.
Bestellen

2C is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bloedstollende thriller van de auteur van Boy 7

Klas 2C gaat met een touringcar voor een werkweek naar de Ardennen. Amper vertrokken, ontvangen de leerlingen een bericht via de telefoon. In de bus ligt een dvd die afgespeeld moet worden. De chauffeur laat het filmpje zien: er is een bom aan boord! Niemand mag de bus in of uit. Zolang er geluisterd wordt, loopt niemand gevaar. De vraag is wie, hoe en waarom? En is er echt een bom aan boord of is het een grap of een afleidingsmanoeuvre?

Dit superspannende verhaal wordt vanuit verschillende personages verteld. Vanuit het heden – wat er in de bus gebeurt. En in flashbacks – zodat je steeds meer te weten komt over iedereen. En er blijken heel wat leerlingen én mensen van buitenaf motieven en geheime agenda's te hebben.

Als lezer word je steeds op een dwaalspoor gebracht. Want… hoe zit het nu echt?


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

In deze razend spannende thriller word je als lezer regelmatig op het verkeerde been gezet

Mirjam Mous heeft inmiddels al een aantal spannende thrillers op haar naam staan, waarvan Boy 7 de bekendste is. Ook haar nieuwste thriller is weer razend spannend. In 2c gaat een klas op survivalkamp in de Ardennen als ze allemaal een berichte op hun telefoon krijgen dat er een bom in de bus ligt. Als ze de bus verlaten, zal de bom ontploffen. Op ingenieuze wijze laat Mirjam je kennismaken met de verschillende kinderen in de klas en de verschillende motieven die iedereen voor de bom kan hebben. Daardoor word je al lezer regelmatig op het verkeerde been gezet tot de spannende ontknoping…

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Mirjam Mous
UitgeverijVan Goor
ISBN9789000350148
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's304
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen223 x 149 x 33 mm.
Gewicht567 gr.

Recent bekeken producten