Aan de slag in de horeca, bakkerij en recreatie incl. code

Arjen Snapper • Hardcover

€ 17,50

2 - 3 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het theorie-/werkboek 'Aan de slag in de horeca, bakkerij en recreatie' hoort bij de lesmethode Xpress. Xpress laat leerlingen uit de onderbouw van het vmbo kennis maken met de sector horeca, toerisme en voeding. De basisvaktheorie die het boek 'Aan de slag in de horeca, bakkerij en recreatie' behandelt en de praktijklessen die via de leerlingen- en docentensite worden aangeboden geven de leerling een goed beeld van het werken in deze sector.

Onderwerpen die in het boek aan bod komen zijn:
*kennismaking met de sector
*normen en waarden
*hygiëne
*werkhouding en veiligheid
*kennismaking met de praktijkruimte.

Reflectieformulieren die via de docentensite te verkrijgen zijn kunnen voor en na elke praktijkles ingevuld worden en helpen de leerling om in de bovenbouw de sector te kiezen die hem leuk lijkt en die bij hem past.

Deze methode Xpress bestaat naast dit boek uit een bewaarmap, een leerlingenwebsite en een docentenwebsite.

Ganzenbordspel
Bestel nu gratis mee met uw bestelling:

Ganzenbordspel Xpress - Kennismaking met de praktijkruimte

Het Ganzenbordspel is onderdeel van de laatste les van het theorie/-werkboek Aan de slag in de sector HTV van de methode Xpress.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Arjen Snapper
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037211092
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Verschijningsdatum
Afmetingen317 x 265 x 58 mm.
Gewicht576 gr.

Recent bekeken producten