Het fluistereiland 4 - Achter het licht

Elizabeth George • Paperback

€ 14,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Het fluistereiland 4 - Achter het licht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Seth Darrow is goudeerlijk, recht voor zijn raap en relaxed. De laatste tijd is zijn leven echter allesbehalve rustig...
Sinds zijn geliefde opa Grand een beroerte kreeg, heeft Seth alles in het werk gesteld om Grand weer thuis te krijgen, voor zijn tante misbruik kan maken van de situatie. Zij staat namelijk te popelen om Grands waardevolle onroerend goed in handen te krijgen.
Seth wil tevens zijn relatie met Prynne stabiliseren. Hij houdt van haar, maar heeft ze nu echt haar druggebruik onder controle?

Intussen is het leven gecompliceerd voor de andere bewoners van Whidbey Island. Derric heeft Rejoice teruggevonden, zijn zusje dat hij moest achterlaten in Oeganda, maar niemand - Rejoice incluis - weet dat ze zijn zusje is.
Jenn heeft ontluikende gevoelens voor haar teamgenoot Cynthia, iets wat haar streng christelijke moeder nooit zou goedkeuren. En Becca, die nog steeds onder een valse identiteit op het eiland woont, verbergt het grootste geheim van iedereen.

In dit laatste, razendspannende deel van de Fluistereiland-saga worden geheimen onthuld en harten gebroken - en sommige levens zullen voorgoed veranderen...

Details:

Auteur(s)Elizabeth George
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789022999837
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's312
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieHet Fluistereiland
Afmetingen236 x 155 x 27 mm.
Gewicht509 gr.  

Recent bekeken producten