Adem en stem

F. Muhar, H. Coblenzer • Paperback

€ 32,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De loslaatmethode van Horst Coblenzer is al jaren een veelbeoefende methodiek in de logopedie. Zowel in de stem- en uitspraakscholing als in de behandeling van cliënten met stem- en spraakstoornissen, biedt de methodiek van Coblenzer effectieve mogelijkheden. De beroepsspreker zal tijdens toespraken, op het toneel of in de klas, met een efficiënt adem- en stemgebruik functioneren, zonder vermoeid te raken of klachten te krijgen. Zangers ervaren tijdens het zingen het effect van de oefeningen.
In de ademtherapie is tevens gebleken dat de Coblenzermethode een positieve invloed heeft op de manier van ademen van een patiënt met COPD (astma, bronchitis) of een patiënt met hyperventilatieklachten.

Op de bijgevoegde cd-rom vindt u alle Coblenzeroefeningen voor uw eigen informatie en ter opfrissing van uw kennis en vaardigheid.

De methodiek kan bij stemscholing en -therapie toegepast worden binnen diverse disciplines: logopedisten, acteurs, zangers, fysiotherapeuten en bewegingstherapeuten, docenten en beroepssprekers.

Details:

Auteur(s)F. Muhar, H. Coblenzer
UitgeverijPearson Benelux
Vertaler(s)M. Marlissa
ISBN9789026518324
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's128
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 140 x 10 mm.
Gewicht206 gr.

Recent bekeken producten