Alleen op de wereld

Hector Malot • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 19,96

Overal elders € 24,95

In herdruk, verwacht vanaf 26-01-2017

Gratis verzending
De laatste bestelling was 3 dagen geleden.
Reserveer

Alleen op de wereld is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Alleen op de wereld' is het klassieke verhaal van Hector Malot over vondeling Rémi op zijn reis door Frankrijk. Deze schitterende editie werd geïllustreerd door Gouden Penseel-winnares Charlotte Dematons.

De reis van vondeling Rémi
Het geliefde 'Alleen op de wereld' is niet weg te denken uit de canon van kinderboeken die al generaties lang een gevoelige snaar weten te raken. Het is het verhaal van de 8-jarige vondeling Rémi die door zijn pleegouders aan straatmuzikant Vitalis wordt verkocht. Daarmee begint zijn lange zwerftocht door het 19e-eeuwse Frankrijk, waarin hij er na de dood van Vitalis helemaal alleen voor komt te staan.

Vertaald en bewerkt door Tiny Fisscher
Dankzij de toegankelijke bewerking door Tiny Fisscher kan een nieuwe lichting lezers snikken om het lot van vondeling Rémi. De nieuwe, soepele vertaling maakt deze editie geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Illustraties van Charlotte Dematons
Gouden Penseel-winnares Charlotte Dematons maakte de illustraties voor deze prachtige uitgave. Ter inspiratie volgde ze de route die Rémi door Frankrijk heeft afgelegd. Het resultaat liegt er niet om: schitterende illustraties, die het mooie, maar desolate Franse platteland en het harde leven in de stad op unieke wijze weergeven.

Details:

Auteur(s)Hector Malot
IllustratorCharlotte Dematons
UitgeverijGottmer
ISBN9789025761844
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's288
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieWereldberoemde verhalen
Afmetingen248 x 180 x 32 mm.
Gewicht1072 gr.

Recent bekeken producten