Allergie

Hans de Groot, Mark Brueren • Paperback

€ 34,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Allergie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Allergie is een klinisch verschijnsel waar niet alleen de huisarts, maar ook een groot aantal medisch specialisten in meerdere of mindere mate in hun dagelijkse praktijk mee te maken krijgen: internist-allergologen, kinderartsen, oogartsen, kno-artsen, longartsen en dermatologen. De huisarts zal niet alleen een deel van de patiënten voor hun allergie naar een van deze specialisten verwijzen, hij of zij krijgt hen vroeg of laat ook weer terug op het spreekuur. Bij mensen met allergie zal de huisarts dan ook in een aantal gevallen een rol vervullen als regisseur of coördinator van de medische zorg.

In 'Allergie' worden een aantal voor de huisarts belangrijke allergische aandoeningen behandeld. Omdat allergisch astma in een ander deel van deze reeks al aan de orde wordt gesteld, blijft dit onderwerp hier buiten beschouwing. Wel is er aandacht voor relatief nieuwe behandelingsvormen die ook tot de mogelijkheden van de huisarts kunnen worden gerekend, met name de immunotherapie.

'Allergie' is een deel van de reeks Practicum Huisartsgeneeskunde. In deze reeks wordt in ieder deel een specifiek onderwerp toegelicht met herkenbare, concrete voorbeelden. Telkens door een auteur die specialist is op zijn terrein. Dit keer leest u hoe u in de huisartspraktijk kunt omgaan met patienten die last hebben van allergie.

Details:

Auteur(s)Hans de Groot, Mark Brueren
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789035227750
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's68
Verschijningsdatum
SeriePracticum huisartsgeneeskunde
Afmetingen236 x 171 x 13 mm.
Gewicht189 gr.

Recent bekeken producten