Allergievriendelijk koken zonder gluten, lactose, soja en andere allergenen

Wendy Rose Scheers • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 19,99

Overal elders € 24,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voor een moeder is er niets heerlijkers dan je gezinsleden te zien genieten van het eten dat je met zorg en liefde hebt bereid. Helaas brengt koken voor iemand met een allergie vaker frustratie en teleurstelling mee dan plezier en gezelligheid. Eten gaat gepaard met angst. Eten wordt geassocieerd met ziek worden. Dat heeft gezondheidstherapeute en lifecoach Wendy Rose Scheers jarenlang aan den lijve ondervonden met haar oudste dochter Ulrike, die tijdens haar puberteit allergieën ontwikkelde. En in haar tweede huwelijk met een man die gluten- en lactose-intolerant is en een stiefzoon die niet alleen intolerant is voor gluten, maar ook voor noten en pinda’s. Jarenlang verdiepte Wendy zich theoretisch en praktisch in allergeenvrij koken. Daarbij heeft ze veel aandacht voor de voedingswaarde van de vervangproducten, want eenzijdig eten kan leiden tot tekorten. Het resultaat is dit kookboek, geproefd en goedgekeurd door Wendy’s huisgenoten. Boordevol alledaagse gerechten waarvan mensen met een allergie voor gluten, lactose, soja, noten… weer volop kunnen genieten. Met recepten voor o.a. lasagne, hamburgers, ham en witloof in de oven, quiche, chocoladekoekjes en aardbeientaart.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Wendy Rose Scheers
UitgeverijManteau
ISBN9789002252761
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's208
Verschijningsdatum
Afmetingen242 x 195 x 19 mm.
Gewicht765 gr.  

Recent bekeken producten