Alles is verlicht

Jonathan Safran Foer • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Alles is verlicht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 'Alles is verlicht' reist de schrijver Jonathan Safran Foer de zomer na zijn afstuderen naar het oostelijk deel van Europa. Slechts gewapend met een vergeelde foto gaat hij op zoek naar Augustine, de vrouw die al dan niet een schakel is met zijn grootvader die hij nooit heeft gekend - die zijn grootvader, zo is hem verteld, uit de handen van de nazi's heeft gered.
Vergezeld door de onvergetelijke Alex, zijn jonge Oekraïnse gids en tolk die behept is met een komisch spraakverwarrend accent, maakt Jonathan een donquichotachtige zoektocht door een verwoest landschap, terug naar een onverwacht verleden. Verweven door 'Alles is verlicht' is de roman die de schrijver aan het schrijven is: een betoverende legende over zijn grootvaders dorp, een sjtel, in de Oekraïne, een lappendeken van verbijsterende overeenkomsten die de generaties door de tijd heen verbindt.

Dit boek in de pers

Topdebuut.  
HP/DE TIJD  

In 270 wervelende pagina's laat hij je gieren van het lachen en uiteindelijk in dezelfde beweging naar je zakdoek grijpen.  
Het Parool  

Alles is verlicht door het vuurwerk van zijn talent en schrijflust. Dat hij mag blijven schrijven en schrijven en schrijven...  
Trouw  

Alles is verlicht is in de eerste plaats een boek dat me meer geraakt heeft dan enig ander Amerikaans debuut van de laatste tien jaar. Vooral omdat hij een aantal figuren heeft geschapen die je - met al hun zwakheden en feilen - in je hart sluit en in je geheugen opslaat. Het is een boek waarvan je zou willen dat iedereen het zou lezen.  
NRC  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over reizen
  • humorvolle boeken

Details:

Auteur(s)Jonathan Safran Foer
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026335693
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 130 x 26 mm.
Gewicht351 gr.  

Recent bekeken producten