Alles is verlicht

Jonathan Safran Foer • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Alles is verlicht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jonathan Safran Foer, een jonge Amerikaan, reist naar het platteland van Europa. Slechts gewapend met een oude foto gaat hij op zoek naar Augustine, de vrouw die, zo is hem verteld, zijn grootvader uit de handen van de nazi's heeft gered. Vergezeld door zijn komische Oekraïense tolk Alex maakt Jonathan een zoektocht door een verwoest landschap, terug naar een onverwacht verleden. Verweven met dit verhaal is de betoverende legende over zijn grootvaders dorp in de Oekraïne en de lotgevallen van een kleine gemeenschap, van de achttiende eeuw tot aan de Tweede Wereldoorlog. Uiteindelijk komen alle geschiedenissen bij elkaar in een hartverscheurende climax.

Dit boek in de pers

Topdebuut.  
HP/DE TIJD  

In 270 wervelende pagina's laat hij je gieren van het lachen en uiteindelijk in dezelfde beweging naar je zakdoek grijpen.  
Het Parool  

Alles is verlicht door het vuurwerk van zijn talent en schrijflust. Dat hij mag blijven schrijven en schrijven en schrijven...  
Trouw  

Alles is verlicht is in de eerste plaats een boek dat me meer geraakt heeft dan enig ander Amerikaans debuut van de laatste tien jaar. Vooral omdat hij een aantal figuren heeft geschapen die je - met al hun zwakheden en feilen - in je hart sluit en in je geheugen opslaat. Het is een boek waarvan je zou willen dat iedereen het zou lezen.  
NRC  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over reizen
  • humorvolle boeken

Details:

Auteur(s)Jonathan Safran Foer
UitgeverijAnthos
ISBN9789041408969
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's302
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 128 x 26 mm.
Gewicht344 gr.  

Recent bekeken producten