Assasin's Creed - Renaissance

Oliver Bowden • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 16,00

Overal elders € 20,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Ik zal ze allemaal wreken, zij die mijn familienaam hebben verraden. Ik, Ezio Auditore di Firenze, ik kan een kille moordenaar zijn.

Florence, 1476. Lorenzo' de Medici leidt de stad, die wordt beheerst door rivaliteit tussen de bankiersfamilie Vieri en de familie van marktkooplui Auditore.

De zeventienjarige Ezio Auditore stelt alles in het werk om het verzet tegen de Vieri's van de grond te krijgen. Die halen Ezio's familie voortdurend door het slijk. De grond wordt de Auditores te heet onder de voeten en Ezio's vader besluit dat zijn zoon tijdelijk moet verdwijnen. Hij stuurt hem op een belangrijke missie: cruciale documenten bezorgen bij Lorenzo' de Medici. Op zijn weg ontmoet Ezio invloedrijke wijzen als Leonardo da Vinci en Niccolò Machiavelli. Hij weet dat hun kennis voor hem van het grootste belang is om te overleven. In zijn strijd om corruptie te lijf te gaan en de reputatie van zijn familie in ere te herstellen, groeit hij uit tot een bekwaam moordenaar.

Voor zijn tegenstanders is hij een nachtmerrie, maar voor zijn bondgenoten onwikkelt Ezio zich tot een kracht van hoop en verandering. De waarheid zal geschreven worden in bloed.

Details:

Auteur(s)Oliver Bowden
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Jeske Nelissen
ISBN9789026128400
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's461
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar, Vanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieAssassin's creed
Afmetingen215 x 140 x 39 mm.
Gewicht604 gr.

Recent bekeken producten