Assassin's Creed 3 - De duistere kruistocht

Oliver Bowden • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 16,00

Overal elders € 20,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Assassin's Creed 3 - De duistere kruistocht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Assassin's creed - De duistere kruistocht van Oliver Bowden vertelt Niccolò Polo, de vader van Marco, eindelijk het verhaal dat hij zijn hele leven heimelijk met zich heeft meegedragen: het verhaal van Altaïr, een van de meest uitzonderlijke assassijnen van de broederschap.

Altaïr onderneemt een haast onmogelijke missie die hem door het hele Heilige Land voert. Als bewijs van zijn toewijding aan de assassijnen moet Altaïr negen dodelijke vijanden verslaan, waaronder de grootmeester der tempeliers: Robert de Sablé. Op zijn reis ontdekt Altaïr de ware betekenis van het credo der assassijnen.

De duistere kruistocht is het nieuwste deel in de razend populaire serie Assassin's creed. Oliver Bowden is schrijver en historicus. Van zijn serie Assassin's creed werden in Engeland al meer dan 120.000 exemplaren verkocht. De serie werd vertaald in 13 landen.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Zinderende spanning in de nieuwste Assassin's creed!

Ontmoet sluipmoordenaar Altaïr, een van de meest buitenissige assassijnen van de broederschap. In Assassin's creed - De Duistere Kruistocht begint hij aan een immense missie, die hem naar Het Heilige Land brengt. Om zijn loyaliteit te bewijzen moet hij negen levensgevaarlijke vijanden uitschakelen, onder wie de gevreesde leider van de Tempeliers. Hoewel zijn gezinsleven even schokkend als tragisch verloopt en hij wordt verraden door zijn beste vriend, voert Altaïr een niet-aflatende strijd tegen de Tempeliers. Zijn indrukwekkende verhaal zal de wereldgeschiedenis veranderen. Een goed doordacht en uitgewerkt boek. "Oliver Bowden weet als geen ander hoe hij een spannend verhaal met geschiedenis moet verweven." - Magic Tales. Van de serie Assassin's creed werden in Engeland al meer dan 120.000 exemplaren verkocht. De serie werd vertaald in 13 landen. Gebaseerd op Ubisofts fenomenaal succesvolle bestsellergame!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Oliver Bowden
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Anne Douqué
ISBN9789026136870
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's448
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieAssassin's creed
Afmetingen216 x 142 x 36 mm.
Gewicht588 gr.

Recent bekeken producten