Asser 6-II De verbintenis in het algemeen, tweede gedeelte

• Paperback

€ 110,00

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In dit boek wordt het tweede deel van de verbintenis in het algemeen behandeld. Aan de orde komen de wettelijke verplichtingen tot schadevergoeding, de verbintenissen tot betaling van een geldsom, de verrekening, de overgang van vorderingen en schulden (waaronder begrepen subrogatie, schuld- en contractsoverneming en afstand en vermenging) en de bevrijdende verjaring.
De Asser-serie online
De Asser-serie is nu ook online verkrijgbaar. Binnen de nieuwe Kluwer-interface, hetgeen betekent: nog sneller zoeken en navigeren, doorklikken naar gerelateerde documenten uit andere Kluweruitgaven en heldere weergave van resultaten m.b.v. tabbladen. Asser online is verkrijgbaar als los abonnement (complete serie), maar ook in een maatwerkportal. Daarnaast maakt het onderdeel uit van Navigator Notaris en komt het op termijn beschikbaar in onze online-oplossing per rechtsgebied.

Meer weten over de laatste drie opties? Neem dan contact op met onze afdeling accountmanagement; 0570-673555. E-mailen kan natuurlijk ook: dssdeventer@kluwer.nl

Details:

UitgeverijWolters Kluwer Nederland
ISBN9789013106374
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
SerieAsser serie
Afmetingen248 x 164 x 34 mm.
Gewicht864 gr.

Recent bekeken producten