Asser serie Mr C. Assers handleiding tot de beoefening van het Nederlands burgerlijk recht Bewijs Procesrecht

W.D.H. Asser • Hardcover

€ 95,00

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De kern van elk proces wordt gevormd door de feitenvaststelling. Cruciaal daarvoor is een optimale uitwisseling van informatie. In dit perspectief behandelt dit geheel nieuwe Asser-deel het bewijsrecht. Het bestaande systeem wordt niet alleen beschreven maar ook kritisch tegen het licht gehouden. De praktijk krijgt concrete handvatten aangereikt om de belemmeringen die aan een effectieve waarheidsvinding in de weg staan, op te heffen.

Asser Procesrecht online
Asser Procesrecht is nu ook online verkrijgbaar. Binnen de nieuwe Kluwer-interface, hetgeen betekent: nog sneller zoeken en navigeren, doorklikken naar gerelateerde documenten uit andere Kluweruitgaven en heldere weergave van resultaten m.b.v. tabbladen. Asser Procesrecht online is verkrijgbaar als los abonnement (complete serie), maar ook in een maatwerkportal. Daarnaast komt het op termijn beschikbaar in onze online-oplossing per rechtsgebied.

Meer weten over de laatste twee opties? Neem dan contact op met onze afdeling accountmanagement; 0570-673555. E-mailen kan natuurlijk ook: dssdev

Details:

Auteur(s)W.D.H. Asser
UitgeverijWolters Kluwer Nederland
ISBN9789013067606
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Verschijningsdatum
SerieAsser serie
Afmetingen250 x 167 x 28 mm.
Gewicht791 gr.  

Recent bekeken producten