Back to basics

Jacob-Jan Boerma, Sacha de Boer • Hardcover

€25,00

€15,00

Je bespaart 40%

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vervolg op succesvol Down to earth

In Back to basics, het vervolg op het succesvolle kookboek Down to earth, spelen de ‘gewone’ superfoods zoals groente, noten, vette vis, bessen, kruiden & specerijen, granen en chocolade de hoofdrol. Jacob-Jan Boerma, de beste chef van Nederland, gaat op zoek naar ingrediënten die een positieve invloed hebben op de gezondheid. Geen exotische superfoods uit verre landen, maar makkelijk verkrijgbare, bekende producten, zoveel mogelijk uit de buurt. Hij ontwikkelt heerlijke en eenvoudige recepten met deze ingrediënten, en zorgt zo voor een zeer gevarieerd aanbod aan supergezond, maar vooral superlekker eten! Voor elke dag, voor elk eetmoment. Sacha de Boer brengt deze zoektocht in beeld. Naast de prachtig opgemaakte borden fotografeert ze het plezier van samen tafelen met vrienden, gezellige lunches, borrels en nog veel meer!

Sacha de Boer is bekend van het NOS journaal. Ze fotografeert sinds haar zevende. Ze is aangesloten bij Beeldagent, een exclusief fotobureau van een aantal gerenommeerde fotografen. Chefkok Jacob-Jan Boerma opende in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. November 2013  ontving hij een derde Michelinster. Zijn keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.

 

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Jacob-Jan Boerma, Sacha de Boer
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000343195
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen267 x 216 x 24 mm.
Gewicht1184 gr.  

Recent bekeken producten