Bakken voor je leven

Sarah Vaughan • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,19

Overal elders € 18,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Bakken voor je leven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voor alle fans van 'Heel Holland Bakt', 'MasterChef' en 'Cake Boss'. Of je nu van bakken houdt, of juist graag het resultaat eet: 'Bakken voor je leven' van Sarah Vaughan is dé roman voor jou!

Als supermarktketen Eaden een bakwedstrijd uitschrijft, stromen de aanmeldingen binnen. In de finale staan vijf deelnemers die elk hun eigen reden hebben om te bakken. Jenny probeert haar lege huis te vullen, Claire wil een beter leven voor haar dochtertje, Mike hoopt zijn kinderen te bereiken na de dood van hun moeder, Vicky wil bewijzen dat ze wél een goede moeder is en Karen wil koste wat het kost perfect zijn in alles wat ze doet.
Maar net als de originele 'Mrs Eaden' komen de deelnemers erachter dat perfect gebak geen garantie is voor een perfect leven...

'Een heerlijk boek... Vriendschap, rivaliteit en geheimen die aan het licht komen vormen een heel fijn recept.' - 'Elle'

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek feelgood

Zes deelnemers aan een bakwedstrijd met zes boeiende levensverhalen

Bakken is hot. De bakprogramma’s op tv trekken meer kijkers dan ooit. En dit is zo’n boek waarvan je ook zin krijgt de oven in te duiken (om te bakken dan he!). Het lift mee op het bakenthousiasme van dit moment. Lekker actueel dus. We worden meegenomen naar de levens van zes deelnemers van een bakwedstrijd. Allemaal met zo hun eigen redenen om mee te doen aan de wedstrijd. Hoewel je even je best moet doen de zes verhalen en hoofdpersonen uit elkaar te houden, is deze afwisseling van verhaallijnen ook datgene wat het boek heel boeiend maakt. De verhalen lopen flink uiteen en je verveelt je geen moment. De, soms aangrijpende, soms vermakelijke, soms grappige, soms ontroerende verhalen worden afgewisseld met hoofdstukken waarin de lekkerste baksels bereid worden. Ik heb ervan genoten!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Sarah Vaughan
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Anne Livestro
ISBN9789032514877
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 142 x 32 mm.
Gewicht508 gr.

Recent bekeken producten