Basis Horecamanagement Hotel Inc. incl. code

Barend Bakkenes, Hans Veelers, Willem Poelman • Paperback

€ 22,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In dit werkboek gaat de student kennismaken met de financiële administratieve processen. De student gaat de verkoopprijs van gerechten vaststellen en invloed uitoefenen op de inslag van de keuken om zo te komen tot een optimaal brutowinstpercentage. Ook basisboekhouden komt aan bod. Het werkboek spitst zich toe op kerntaak 2 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca. Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek Manager/ondernemer horeca (9789037208108).

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Barend Bakkenes, Hans Veelers, Willem Poelman
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037208139
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen300 x 220 x 10 mm.
Gewicht546 gr.

Recent bekeken producten