Basiswerk AG Inleiding medische kennis

E.A. F Wentink • Hardcover

€ 50,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een doktersassistent heeft afwisselend werk: het ontvangen van patiënten in de praktijk, het uitvoeren van medisch-technische handelingen en het geven van voorlichting en advies aan patiënten. Om dat werk goed uit te kunnen voeren zijn gedegen medische kennis en inzicht in de (beroeps-) praktijk noodzakelijk. Dit boek legt de basis voor alles wat een doktersassistent moet weten en kunnen.

Inleiding medische kennis geeft een breed beeld van de dagelijkse beroepspraktijk van de doktersassistent. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt inzicht gegeven in het functioneren van een huisartspraktijk en in de rol en taken van de assistent. Aan bod komen onder meer het medisch denken en handelen, lichamelijk en aanvullend onderzoek, medische terminologie, psychologie, kindergeneeskunde, geriatrie, infecties, allergie, geneesmiddelenkennis, alternatieve geneeswijzen en gezondheid en ziekte in andere culturen.

Inleiding medische kennis volgt samen met Medische kennis voor doktersassistenten onderstaande titels uit de Kompas-reeks op.
- Inleiding intake en voorlichting deel 1
- Inleiding intake en voorlichting deel 2

Details:

Auteur(s)E.A. F Wentink
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031349487
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's297
Verschijningsdatum
SerieBasiswerk AG
Afmetingen251 x 176 x 24 mm.
Gewicht683 gr.

Recent bekeken producten