Basiswerk V&V Verloskunde en Gynaecologie

M.F. Schutte • Hardcover

€ 65,95

In herdruk, verwacht vanaf 27-01-2017

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het basiswerk Verloskunde en gynaecologie geeft een compleet overzicht van verloskunde en gynaecologie. In vijf hoofdstukken behandelen de auteurs achtereenvolgens de voortplanting, de normale en afwijkende verloskunde, de pasgeborene en de gynaecologie.

Het openingshoofdstuk vormt een algemene oriëntatie waarin de geslachtsorganen, seksualiteit en anticonceptie aan de orde komen. In hoofdstuk 2 en 3 staat de zwangerschap centraal. Daarbij besteden de auteurs niet alleen aandacht aan de lichamelijke veranderingen, maar ook aan de emotionele en maatschappelijke veranderingen die zwangerschap met zich meebrengt. In hoofdstuk 4 worden algemeen lichamelijk onderzoek en ziekten bij pasgeborenen behandeld. Ook in het slothoofdstuk over gynaecologie is er uitgebreid aandacht voor het relationele en maatschappelijke welzijn van de vrouw.

In Verloskunde en gynaecologie zijn de de nieuwste inzichten en behandelmethodes opgenomen en verwerkt. Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor achtergronden en verbanden, om in de beroepspraktijk adequater te kunnen handelen. De stof wordt overzichtelijk gepresenteerd en ondersteund met illustraties.

Details:

Auteur(s)M.F. Schutte
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031349661
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
SerieBasiswerk V&V
Afmetingen249 x 179 x 30 mm.
Gewicht846 gr.

Recent bekeken producten