Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap - professional + dvd

Cecile C.M. Röst • Hardcover

€ 51,95

In herdruk, verwacht vanaf 30-10-2016

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bekkenpijn is goed te behandelen, óók tijdens de zwangerschap.

Tijdens haar eigen zwangerschappen maakte Cecile Röst ernstige bekkenpijn mee. Deze persoonlijke ervaring combineerde ze met haar professionele kennis als orthopedisch manueel therapeute. Zo kwam zij tot een effectieve aanpak van bekkenpijn. De afgelopen 15 jaar heeft ze veel wetenschappelijk onderzoek verricht. Inmiddels wordt de Röstmethode veelvuldig toegepast door patiënten én hulpverleners, en wordt deze aangeraden door verloskundigen en artsen in heel Nederland maar ook daarbuiten.

De patiënten die de Röstmethode volgen, gebruiken geen hulpmiddelen zoals een bekkenband of rolstoel. In de behandeling staat niet het bestrijden van de pijn centraal, maar het weer doeltreffend kunnen gebruiken van het lichaam. Als het lichaam weer naar behoren functioneert, neemt de pijn af. Op den duur zal de pijn zo goed als verdwijnen.

`Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap' is niet alleen een grote steun voor vrouwen met bekkenpijn, maar ook voor hulpverleners die hun patiënten van goed onderbouwde, veilige zorg willen voorzien. De Röstmethode kan worden toegepast tijdens de zwangerschap, bij vrouwen in de overgang, bij mannen en vrouwen met chronische pijnproblemen in onderrug of bekken, en ook bij kinderen met bedplasproblemen of pijnklachten in de bekkenregio.

In deze derde, herziene druk van 'Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap' is de basistherapie aangevuld met behandeltechnieken uit andere methodes, die kunnen worden toegepast bij patiënten met afwijkende of meer complexe klachten.

Voor therapeuten en medische professionals is een dvd met video-opnamen toegevoegd. Hierop staat een compleet behandelprogramma.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Cecile C.M. Röst
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789035234949
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's124
Verschijningsdatum
Afmetingen284 x 252 x 13 mm.
Gewicht724 gr.  

Recent bekeken producten