Beroepspraktijkvorming helpende

• Paperback

€ 40,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit BPV¿boek is speciaal ontwikkeld voor de opleiding Helpende Zorg & Welzijn en is gebaseerd op het kwalificatieprofiel Helpende Zorg & Welzijn 2007¿2008. Het is een vernieuwing van de vertrouwde serie BPV¿boeken. De veranderingen in de beroepspraktijk, de vernieuwingen naar competentiegericht onderwijs en de nieuwe landelijke kwalificaties Mbo maken een andere ordening en invulling noodzakelijk.
Dit cahier is uitgebreid en verrijkt met een competentiescan en praktijktoetsen. Per opdracht zijn leerdoelen en competenties helder geformuleerd. De leerling wordt gestimuleerd zelfstandig te werken aan de hand van een concreet stappenplan en de reflectiekaart. Dit praktijkopdrachtenboek wordt digitaal ondersteund met onder andere gespreksformulieren, overzichtslijsten, een competentiescan en kennismakings¿ en afrondingsopdrachten. Bovendien zijn er veel nieuwe welzijnsopdrachten ontwikkeld.
Het didactisch model blijft ongewijzigd. De BPV¿opdrachten zijn in verschillende zorgsettings te gebruiken. Het cahier is geperforeerd, waardoor deze gemakkelijk in gebruik is. Leerlingen kunnen opdrachten bijvoorbeeld in een map opnemen.

Details:

UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031348817
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's129
Verschijningsdatum
SerieBeroepspraktijkvorming
Afmetingen297 x 210 x 8 mm.
Gewicht363 gr.  

Recent bekeken producten