Bijbels Reisdagboek Israël

W.S. Duvekot • Paperback

€ 11,50

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Israël is een land dat al jaar en dag ongekend populair is als reisbestemming. Geen wonder, Israël is immers het land waar Jezus eens rondliep, waar God en mens elkaar hebben ontmoet en waar de oorsprong ligt van zowel jodendom als christendom.
Israël is ook het land waar de Bijbel is ontstaan. Een bezoek aan de bekende plaatsen in het joodse land krijgt daarom meer diepte wanneer op die plaatsen de Bijbel opengaat. Om de Israëlreiziger hierbij te helpen, schreef ds. W.S. Duvekot een dagboek voor 21 dagen in Israël. In deze 21 dagen bespreekt hij evenveel bekende locaties in Israël, waaronder Massada, Jericho, Qurnran, Haifa, Bethlehem, Nazareth en Jeruzalem. Bij iedere plaats geeft de auteur eerst kort de bekangrijkste informatie over deze plek, waarna hij mediteert op een bijbelgedeelte waarin die een rol speelt.
Door het bijbelverhaal te laten klinken op de plaats waar het gebeurde, kan het Bijbels reisdagboek Israël een verrassende verdieping geven aan een Israëlreis. Daarnaast is het een origineel dagboek voor persoonlijke lezing, waarin bijbelse plaatsen tot leven worden gebracht.

Details:

Auteur(s)W.S. Duvekot
UitgeverijBoekencentrum
ISBN9789023922711
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's80
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 125 x 8 mm.
Gewicht102 gr.  

Recent bekeken producten