Bijna-elke-dagboek voor leraren

Rolf Robbe • Pocket

€ 14,90

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Werken in het onderwijs is elke dag weer een uitdaging. Juist bij zo'n beroep is het dagelijks omgaan met God van groot belang. Wie zich niet laat voeden, kan zelf ook geen anderen voeden. Dit dagboek wil jou als leraar, leerkracht of docent helpen het dagelijks moment met God vorm te geven.

Werken in het onderwijs geeft ook veel. Je ontmoet soms Christus in je leerlingen. Je ziet hun groei en ontwikkeling en ontvangt vertrouwen van collega's en ouders. Het is goed God ook dagelijks in al die zegeningen te betrekken. Dit dagboek wil je daarbij helpen.
Voor veel werkers in het onderwijs valt het niet mee om dagelijks een moment van bezinning te creëren. Met dit dagboek kun je dat wel. Het biedt overdenkingen voor vijf dagen in de week en 40 weken in het jaar.
Naast persoonlijke stille tijd kan het Bijna-elke-dagboek ook uitstekend gebruikt worden bij een weekopening of -sluiting of een vergadering met collega's.

Drs. Rolf Robbe is publicist, neerlandicus en werkzaam aan de Gereformeerde Hogeschool Zwolle. Hij schreef eerder het 'Bijna-elke-dagboek voor twintigers'.

Details:

Auteur(s)Rolf Robbe
UitgeverijBoekencentrum
ISBN9789023921851
TaalNederlands
UitvoeringPocket
Aantal pagina's215
Verschijningsdatum
Afmetingen150 x 150 x 14 mm.
Gewicht257 gr.  

Recent bekeken producten