Boekhouden geboekstaafd 3 Opgaven

Henk Fuchs, M.A. van Hoepen, S.J.M. van Vlimmeren • Paperback

€ 57,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Boekhouden geboekstaafd 3 bestaat uit vier delen. Het eerste deel bespreekt boekhouding en verslaggeving, in het tweede deel komen boekhouding en externe verslaggeving aan bod en deel drie bespreekt boekhouding en consolidatie. Het vierde deel behandelt diverse onderwerpen waaronder de administratie van quasigoederen en statiegeld, maar ook de boekhouding van ondernemingen met filialen.

De drie delen van de succesvolle serie Boekhouden geboekstaafd zijn bijzonder compleet en beschikken over sterke didactische elementen. De serie is geschikt voor elke gangbare methode van studie en zelfstudie. De serie is bij uitstek geschikt voor zelfstudie door de sprekende voorbeelden, de opgaven, de begrippenlijst en de zelftoets bij elk hoofdstuk. De student maakt kennis meet aspecten van automatisering. De boekhoudkundige stof komt tot leven doordat de theorie zo veel mogelijk is gekoppeld aan voorbeelden die zijn afgeleid van bestaande praktische situaties. In verband met het groeiend belang van dienstverlenende organisaties, wordt ruim aandacht besteed aan de wijze van administratie voeren bij dienstverlenende organisaties.

Op de bijbehorende website www.boekhoudengeboekstaafd.noordhoff.nl staan extra oefenmateriaal, tentamenopgaven en de uitwerkingen voor de studenten.

Details:

Auteur(s)Henk Fuchs, M.A. van Hoepen, S.J.M. van Vlimmeren
UitgeverijNoordhoff Uitgevers
ISBN9789001797676
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's370
Verschijningsdatum
Afmetingen238 x 171 x 16 mm.
Gewicht809 gr.  

Recent bekeken producten