BRZO. Wetgeving en relevante documentatie

M.G.J. Maas-Cooymans, Margot Bakker • Paperback

€ 53,00

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sinds een aantal jaren is er veel aandacht voor risicovolle bedrijven, ook wel Brzo (Besluit risico zware ongevallen) bedrijven genaamd. Werken met gevaarlijke stoffen brengt risico's met zich. Om de veiligheid van burgers, omgeving en medewerkers van Brzobedrijven te borgen is duidelijke wet- en regelgeving, verantwoordelijke uitvoering en adequaat toezicht en handhaving vereist.
Het boek BRZO wetgeving & relevante documentatie bevat alle relevante wet- en regelgeving die benodigd is voor iedereen die werkzaam is op het terrein van Brzo 1999: Brzobedrijven, vergunningverleners, toezichthouders, handhavers, (bedrijfs)juristen, advocaten en rechters. Tevens is allerhande relevante documentatie, waaronder jurisprudentie, in dit boek opgenomen als extra hulpmiddel in de dagelijkse praktijk.
BRZO wetgeving & relevante documentatie biedt degenen die te maken hebben met de praktijk van Brzo 1999 een helder, overzichtelijk en onmisbaar naslagwerk. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen.

Details:

Auteur(s)M.G.J. Maas-Cooymans, Margot Bakker
UitgeverijSdu Uitgevers
ISBN9789012393362
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's340
Verschijningsdatum
Afmetingen205 x 145 x 17 mm.
Gewicht386 gr.  

Recent bekeken producten