Coach jezelf in drie stappen

U. van Stekelenburg • Paperback

€ 33,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Coach jezelf in drie stappen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jezelf coachen is de nieuwste trend. Steeds meer mensen voelen de behoefte bewuster om te gaan met hun persoonlijkheid, werk, relaties en talenten. Velen laten zich hierbij op weg helpen door een 'professional'. Het aantal coaches is de afgelopen jaren dan ook enorm toegenomen.
Dit boek is geschreven voor mensen die de zoektocht naar hun innerlijke willen en kunnen liever zonder coach afleggen. Het beschrijft een driestappenplan, gebaseerd op bekende en minder bekende theorie en methoden, zoals hypnotherapie, transactionele analyse, rationeel-emotieve therapie (RET), Veld van Talent, neurolingu isch programmeren het enneagram en het kernkwadrant.
Coach jezelf in drie stappen leert je met jezelf in dialoog te gaan, in actie te komen en deze acties te evalueren. Het leert je gebruik te maken van je eigen wijsheid om richting aan je leven te geven.
Laat je niet langer afleiden door allerlei externe factoren en start nog vandaag je innerlijke reis. Als je eenmaal je eigen weg hebt gevonden en de dingen doet waar je om geeft, zul je zien dat persoonlijk geluk binnen handbereik ligt.

Details:

Auteur(s)U. van Stekelenburg
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031348664
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's137
Verschijningsdatum
Afmetingen242 x 168 x 8 mm.
Gewicht249 gr.  

Recent bekeken producten