Cutting Edge 3

Francesco Dimitri, Mario Alberti • Paperback

€ 8,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Cutting Edge 3 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wetenschappers, kunstenaars, onderzoekers.
De financieringsgigant Leviathan doet de allerbesten op hun specifieke terrein het voorstel om deel te nemen aan een ongelooflijke en zelfs levensgevaarlijke onderneming: het volbrengen van twaalf taken, twaalf proeven, twaalf testen die het uiterste van hen zullen vergen. En slechts één van hen zal de eindstreep halen. Alleen de man of vrouw die de laatste proef van deze dodecathlon met succes aflegt, zal zich de kampioen van de mensheid kunnen noemen, de laatste held. De Hercules van deze tijd...

Mark, Stella en Delroy zijn drie van de genieën die meedoen aan de dodecathlon. Gaandeweg hebben ze een verrader ontmaskerd en de Camorra op hun dak gekregen. Nu wacht hun de volgende proef, het bemachtigen van de magische spiegel van John Dee... de spiegel van de duivel. Er is één probleem. Waar is de spiegel?

Stertekenaar Mario Alberti werkte onder meer aan Nathan Never, Legs Weaver en Morgana. Schrijver en romanticus Francesco Dimitri - Alice in Stoomland - wordt in zijn geboorteland Italië tot een van de besten van de jongste generatie fantasy-auteurs gerekend.

Details:

Auteur(s)Francesco Dimitri, Mario Alberti
UitgeverijDon Lawrence Collection
Vertaler(s)Mariëlla Manfré
ISBN9789024572281
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's48
Verschijningsdatum
SerieCutting Edge
Afmetingen290 x 220 x 7 mm.
Gewicht274 gr.  

Recent bekeken producten