Daag me uit

Lee Child • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Daag me uit is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jack Reacher hoeft nergens heen en heeft alle tijd van de wereld. Dus een afgelegen stationnetje met de merkwaardige naam Mother's Rest lijkt hem een prima plaats om een zinloze tussenstop te maken.

Hij verwacht een paar stoffige, verlaten huizen te vinden, of een eenzame grafzerk. In plaats daarvan treft hij een vrouw aan die wacht op een vermiste privédetective. Plus een raadselachtig briefje over tweehonderd doden en een stadje vol zwijgende, wantrouwige mensen.

Weglopen zou makkelijk zijn. Maar dat is tegen Jack Reachers principes.

Dit boek in de pers

‘Daag me uit’ wijkt enigszins af van Child’s klassieke procedure waarin we van bij de start weten met wie Reacher het te maken zal krijgen. Ditmaal blijft het kwaad - nochtans van het ergste soort - nog een hele tijd verborgen. Een van de betere uit de reeks…  
Gazet Van Antwerpen  

De avonturen van Jack Reacher zijn ernstig verslavend.  
NRC  

(...) Die verbazing en meer schetst Lee Child in rake bewoordingen. Want lezen we verder, dan is er nog een briefje waarin melding wordt gemaakt van tweehonderd doden. En in het stadje doet helemaal niemand zijn mond open. Het zou voor ons alle reden zijn om meteen weer op de eerste de beste trein richting huis te stappen, maar Jack Reacher doét zoiets niet (...). Gelukkig maar, want daardoor hebben we nu het heerlijke Daag me uit in handen.  
Veronica Magazine  

Dat speurwerk uit het hoofd en actie met blote handen geven Daag me uit een zeker vintage karakter. Reacher heeft het deductievermogen van een Sherlock Holmes en de ladies’ dynamiek van een James Bond, maar dan zonder de glamour. En wat er werkelijk mis is in Mother’s Rest blijft tot op het laatst raadselachtig spannend – bij de ontknoping is er geen sprake meer van een running gag.  
Nu.nl  

Jack Reacher blijft de prettigste guilty pleasure in het spannende genre. de Volkskrant Reachers spannende avonturen, vechtkunst en observaties zijn verslavend.   
LEIDSCH DAGBLAD  

[…] Maar Child's grote kracht is dat hij elke keer weer een ijzersterke intrige bedenkt. Daag me uit is geen uitzondering op die regel.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  


Reviews & recensies

Jack Reacher is terug!

Volgens Stephen King is Jack Reacher de “coolste hoofdpersoon van dit moment” en ik kan hem geen ongelijk geven. Op zijn eigen karakteristieke wijze gaat Jack geen uitdaging uit de weg. In Daag me uit komt hij terecht in Mother’s Rest, een op het eerste oog rustig stadje met een stoffig station. Maar wat een misvatting. Voor hij het weet bevindt hij zich in een van de grootste uitdagingen van zijn leven, in een van de meest duistere zaken ooit. De spanning is de snijden… wat een verslavend boek!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over dorpszaken
  • boeken over geheimzinnigheid

Details:

Auteur(s)Lee Child
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Jan Pott
ISBN9789021018461
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
SerieJack Reacher
Afmetingen211 x 135 x 31 mm.
Gewicht455 gr.  

Recent bekeken producten