Dagboek van een muts 5 - Nikki weet raad

Rachel Renée Russell • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 11,99

Overal elders € 14,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Dagboek van een muts 5 - Nikki weet raad is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer MacKenzie een roddelrubriek in de schoolkrant krijgt, is Nikki doodsbang dat ze dingen over Brandon zal verzinnen. Om haar aartsvijand in de gaten te houden, gaat Nikki ook bij de schoolkrant. Plotseling krijgt ze haar eigen rubriek! Onder de naam WIJSNEUS geeft ze leerlingen raad. De column wordt een MEGAHIT en iedereen probeert te ontdekken wie Wijsneus is. MacKenzie kan de schrijfster wel VILLEN, want háár rubriek leest niemand nog! Zal ze Nikki's geheim ontdekken?

Rachel Renée Russell is advocate, maar schrijft liever kinderboeken (ook omdat een pyjama en sloffen in de rechtzaal niet zijn toegestaan). De hoofdpersoon in haar razend populaire boeken heet Nikki, net als haar dochter. De serie Dagboek van een muts is wereldwijd een groot succes.


Reviews & recensies

De leukste boekenreeks voor meiden vanaf 10 jaar!

De Dagboek van een muts-serie bestaat inmiddels al uit vijf boeken en is bijna net zo populair als de Leven van een loser-reeks. Met het grote verschil dat deze dagboeken absoluut niet gelezen mogen worden door jongens! De belevenissen van de veertienjarige Nikki zijn voor veel meiden herkenbaar, zelfs al is het even geleden dat je veertien was. Thema’s als onzekerheden, populair willen zijn, vriendinnen maken en verliefdheden spelen ook in het leven van veel lezers een rol. Dit boek leest, net als de voorgangers, ook weer als een trein. De illustraties in het boek zorgen voor veel afwisseling en doordat het boek als dagboek is opgezet, lezen de hoofdstukken lekker snel weg. Ook voor meiden die eigenlijk helemaal niet zo van lezen houden, zijn de Dagboeken van een muts een absolute aanrader. Om lekker zelf lezen en om hardop bij te lachen vanaf 10 jaar.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Rachel Renée Russell
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026135033
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's336
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieDagboek van een muts
Karakter(s)Nikki Maxwell
Afmetingen223 x 154 x 38 mm.
Gewicht602 gr.

Recent bekeken producten