Dagboek van een muts 6 - Hopeloos verliefd

Rachel Renée Russell • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 11,99

Overal elders € 14,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 16 uur geleden.
Bestellen

Dagboek van een muts 6 - Hopeloos verliefd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell is razend populair onder meisjes en staat steevast hoog in de Nederlandse bestsellerlijst. Wereldwijd zijn er al 13 miljoen exemplaren verkocht. Hopeloos verliefd is het zesde deel in de succesvolle serie Dagboek van een muts.

Wanneer Nikki van haar geheime crush Brandon een berichtje ontvangt is ze HOPELOOS VERLIEFD! En net nu moet ze voor het grote Valentijnsfeest een DATE regelen! Nikki hoopt dat Brandon met haar mee wil, ze moet hem alleen nog vragen. Maar dat is nu juist het probleem: wat als hij NEE zegt? Of erger nog: wat als Brandon met de ACHTERBAKSE MacKenzie naar het feest gaat? Ondertussen krijgt Nikki steeds vaker verwarrende en nare berichtjes van hem. Vindt hij haar nu leuk of niet?

Reviews & recensies

Nieuw verhaal in deze unieke bestsellerreeks

Het is echt niet te verwonderen dat deze serie zo populair is. Waar zit je als verliefd meisje mee: vindt hij mij leuk? Hoe zeg ik hem dat ik hem de allerliefste vind? Waarom doet mijn vriendin zo raar? Is ze jaloers? Zo herkenbaar. De Dagboeken van een Muts zijn de persoonlijke dagboeken van het hoofdpersonage Nikki J. Maxwell, en bevatten autobiografische elementen uit het leven van de schrijfster en van de jeugdjaren van haar eigen twee dochters. Daarom zijn ze zo herkenbaar. Terecht door de lezers bekroond met de ‘Children’s Choice Book of the Year Award.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Rachel Renée Russell
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Sofia Engelsman
ISBN9789026136528
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's352
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieDagboek van een muts
Karakter(s)Nikki Maxwell
Afmetingen223 x 156 x 41 mm.
Gewicht667 gr.  

Recent bekeken producten