Dagboek van een muts 8 - Er was eens...

Rachel Renée Russell • Hardcover eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 11,99

Overal elders € 14,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Dagboek van een muts 8 - Er was eens... is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Er was eens... is deel 8 van serie Dagboek van een muts, de meidenserie van Rachel Renée Russell. OMG, alweer een grappig verhaal over Nikki Maxwell, haar geheime liefde Brandon, aartsvijand MacKenzie en haar BFF's!

Tijdens gym krijgt Nikki een bal tegen haar hoofd - van wie anders dan MacKenzie - en dan wordt alles zwart. Als ze bijkomt, is Nikki in een sprookjeswereld beland. Haar irritante zusje Brianna is plotseling veranderd in een goede fee en Brandon in een ware SPROOKJESPRINS! <3 Maar natuurlijk is er ook een heks: MacKenzie! En zo verandert Nikki's droom al snel in een NACHTMERRIE. Zal dit sprookje ooit goed aflopen?

Dit boek in de pers

Alleen al van de blije tekeningen word je gigavrolijk.  
TINA  


Reviews & recensies

Ieder goed sprookje heeft een heks

Het houdt (gelukkig!) maar niet op met die geweldige ‘Dagboek van een muts’ reeks! Deel 8 and counting…! In ’Dagboek van een muts - Er was eens…’ lopen dromen en nachtmerries door elkaar in het leven van Nikki Maxwell. Zelfs nadat ze tijdens gym knock-out wordt geslagen door een bal afkomstig van - inderdaad - McKenzie, laat dat mens haar nog stééds niet met rust. De zoete droom waar Nikki aanvankelijk in terechtkomt nadat ze de grond raakt (haar zusje is opeens een lieve fee, Brandon een mooie prins… dat werk!) verandert al snel in een ware nachtmerrie als er ook een heks verschijnt in dit sprookje. Drie keer raden wie die heks blijkt te zijn…. De maffe tekeningen en de tekst die soms op je af lijkt te springen maken het achtste deel weer een geweldige ervaring!¿

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Rachel Renée Russell
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026138959
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's304
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieDagboek van een muts
Karakter(s)Nikki Maxwell
Afmetingen223 x 153 x 34 mm.
Gewicht620 gr.

Recent bekeken producten