Dans met mij

Jean Kwok • Paperback

€ 19,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen

Dans met mij is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Charlie Wong is de dochter van een straatarme noedelmaker en een mooie prima ballerina. Als haar moeder op jonge leeftijd overlijdt, vervalt het gezin in armoede. Charlie kan niet langer naar school en moet meehelpen de kost te verdienen, maar kan geen ander werk vinden dan een miserabel afwasbaantje in een Chinees restaurant. Daar werkt ze dag en nacht, zeven dagen per week, want ze is vastbesloten haar jongere zusje een betere toekomst te geven.

 

Dan komt er een uitgelezen kans op haar pad: ze kan aan de slag als receptioniste bij een van de beste dansstudio’s in uptown New York. Ze is geïntimideerd door de mooie, getalenteerde dansers en de rijke studenten, maar thuis kan ze er niets over vertellen. Haar traditionele vader wantrouwt alles wat westers is, en zou haar zeker dwingen ontslag te nemen.

 

Als Charlie het danstalent van haar moeder blijkt te hebben geërfd, groeit haar zelfvertrouwen en voor het eerst in tijden geniet ze weer van het leven. Tot haar zusje ernstig ziek wordt. Charlie zal moeten beslissen waar haar hart ligt: bij haar familie of bij haar eigen toekomst…

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over dans
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Jean Kwok
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Mireille Vroege
ISBN9789022570753
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's400
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 140 x 31 mm.
Gewicht501 gr.

Recent bekeken producten