De Afperser

• Paperback eci.be lezers

€ 

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer rechter Raymond Fawcett maandagochtend niet komt opdagen in de rechtszaal, nemen zijn medewerkers in paniek contact op met de FBI. Fawcetts lichaam wordt korte tijd later gevonden in de kelder van zijn vakantiehuisje, waar hij regelmatig de weekenden doorbracht. Er worden geen sporen van inbraak gevonden, geen aanwijzingen dat er een gevecht is geweest, alleen de twee lichamen: dat van rechter Fawcett en zijn secretaresse.

Ik kende rechter Fawcett niet, maar ik weet wel wie hem heeft vermoord. En waarom. Ik ben een advocaat, ik zit in de gevangenis. Het is een lang verhaal…

Details:

Auteur(s)
ISBN9789400500877
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Reviews & recensies

Ongenadig spannende pageturner van thrillerkoning John Grisham

John Grisham is wat mij betreft de koning van de thrillers! Deze thriller begint in de gevangenis, waar jurist Max Bannister een straf uitzit. Als hem ten gehore komt dat een beroemde rechter is vermoord, ziet hij zijn uitweg. Hij liegt: als ze hem laten gaan, vertelt hij de FBI wie de moordenaar is. Vanaf dan komt alles in een stroomversnelling, en moet hij zowel uit de handen van de moordenaar als van de FBI blijven. In deze spannende Amerikaanse thriller zet Grisham weer zijn beste beentje voor, met een verzorgd en ongenadig spannend verhaal. De bladzijden keerden zichzelf tijdens het lezen van dit boek! Meester Grisham heeft er weer een klassieker bij!


Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 

Schrijf ook een review

Recent bekeken producten