De avonturenschool van juf Wervelwind

Elise Primavera • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,79

Overal elders € 15,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De avonturenschool van juf Wervelwind is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De avonturenschool van juf Wervelwind van Elise Primavera is een heerlijk kinderboek dat doet denken aan Sjakie en de chocoladefabriek van Roald Dahl en Mary Poppins.

Juf Wervelwind is de eigenzinnige directrice van de School voor Dochters van Drukke Ouders, die is gevestigd in een vuurtoren. Haar motto is: het leven is één groot avontuur! Maar de vier meisjes die door hun ouders naar deze school zijn gestuurd (in een doos, dat scheelt tijd), zijn niet meteen overtuigd van haar bijzondere kijk op de dingen. Wát moeten ze leren? Vliegen? Expres verdwalen?!
Dat is het begin van een reeks fantastische avonturen. Zo moeten de meisjes op zoek naar Dahlia, die in de lege, vijfde doos had moeten zitten...

De avonturenschool van juf Wervelwind is een bruisend voorleesboek voor kinderen vanaf zeven jaar. Met prachtige illustraties.

De avonturenschool van juf Wervelwind is het begin van een nieuwe serie vol aanstekelijke avonturen die doen denken aan de klassiekers van Paul Biegel en Roald Dahl.

Elise Primavera schrijft en illustreert al meer dan 25 jaar kinderboeken. Voor haar werk ontving ze verschillende prijzen. Elise woont in New Jersey in Amerika.

Details:

Auteur(s)Elise Primavera
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Lia Belt
ISBN9789026138584
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's272
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen249 x 170 x 24 mm.
Gewicht655 gr.  

Recent bekeken producten