De Cock en de zoete wraak (deel 79)

Baantjer, Peter Römer • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 7,99

Overal elders € 9,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De Cock en de zoete wraak (deel 79) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'De Cock en de zoete wraak ' is deel 79 in geliefde 'De Cock serie' van Baantjer. Dit deel over de Amsterdamse rechercheur De Cock en zijn collega Vledder van bureau Warmoesstraat, werd geschreven door Peter Römer.

Het is een koude ochtend in november en De Cock vindt het onrustbarend stil op het bureau. Het meest opvallend zijn eigenlijk Vledders liefdesperikelen: hij is erachter gekomen dat zijn nieuwe vriendin als call girl werkt, en is er nogal van uit zijn doen. Maar alles is snel weer bi het oude wanneer de melding binnenkomt dat in de deuropening van een bovenhuis aan de Albert Cuypstraat een Dries Landman is neergeschoten. Eén schot slechts, maar fataal. Een dag eerder had De Cock juist vernomen dat Dries, een 'oud klantje' van hem, uit de gevangenis was vrijgekomen.De Cock en Vledder starten meteen een buurtonderzoek en op de Albert Cuyp blijken er genoeg mensen te vinden met een mening over de moord. De zaak neemt een bijzondere wending als Vledders nieuwe vriendin betrokken lijkt...br>
'Voor de grote schare verstokte Baantjer-lezers is Peter Römer een godsgeschenk.' aldus VN Thrillergids.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het zoveelste spannende verhaal over misdaad in Amsterdam, opgelost door onze vertrouwde hoofdpersonen. Het plot is prima. Pure ontspanning!

Het is alweer het 79ste deel van de populaire thrillerserie over rechercheur De Cock, en ik heb deze, net als alle voorgaande delen, weer met veel plezier gelezen. Vanaf de eerste bladzijde neemt auteur Peter Römer je mee in de wereld van het Amsterdamse politiebureau. Prachtig ook zoals hij een beeld van het Amsterdam anno 2016 neerzet. Van toeterende auto’s die achter een vrachtwagen moeten wachten tot de vracht is uitgeladen. Telefonerende werkende moeders op een bakfiets met daarin hun kroost, en de lawine van toeristen die de stad tegenwoordig overspoelt. Het wordt allemaal genoemd en tegelijkertijd lijkt het wel alsof op het politiebureau de tijd heeft stil gestaan. Vanaf het moment dat de telefoon gaat en de Cock krijgt te horen dat er een lijk is gevonden midden op de Albert Cuyp ontrolt het verhaal zich als een spannende aflevering van deze fijne serie.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over Amsterdam
  • mannelijke detectives en rechercheurs

Details:

Auteur(s)Baantjer, Peter Römer
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
ISBN9789026138478
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's144
Verschijningsdatum
SerieBaantjer
Afmetingen200 x 129 x 14 mm.
Gewicht192 gr.

Recent bekeken producten