De Cock en een strop voor Bobby (deel 1)

Appie Baantjer • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De Cock en een strop voor Bobby (deel 1) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een strop voor Bobby was Baantjers eerste roman. Dat het daarmee niet was afgelopen, bewijzen de talloze avonturen van De Cock.

Voor De Cock en een strop voor Bobby geldt wat voor alle latere boeken opgaat: sfeer, milieutekening en de misdaadintrige laten niets te wensen over. Maar het is niet De Cock, die deze eerste keer het onderzoek leidt. Het is rechercheur Albert Versteegh, die de gewetenloze souteneur Bobby uiteindelijk de voet dwars zet. Dat dat niet zonder spanningen en verrassing verloopt, zal de echte Baantjer-lezer geenszins verbazen.

Albert Versteegh zal later terugkeren in De Cock en kogels voor een bruid. In Een strop voor Bobby komen zoveel lokaties en personen voor die later bij De Cock zo'n grote rol spelen (bureau Warmoesstraat, dokter Rusteloos), dat het boek met recht is opgenomen in de De Cock-serie. Trouwens, De Cock is in dit boek zelf aanwezig, hoewel nog niet zo prominent als later. Een strop voor Bobby werd opgenomen in het boek Moord tussen de buien door, waarin ook Wegens sterfgeval gesloten van Eli Asser en Moord en mooie handel van Theo M. Eerdmans werden opgenomen.

Details:

Auteur(s)Appie Baantjer
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
ISBN9789026106149
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's134
Verschijningsdatum
SerieBaantjer
Afmetingen200 x 130 x 12 mm.
Gewicht176 gr.

Recent bekeken producten