De deal

Michelle Miller • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De deal is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De New Yorkse bankier Tara Taylor krijgt de kans van haar leven. Ze komt in een high profile-team terecht om de beursgang te begeleiden van de meest prominente start-up van Silicon Valley, die de populaire datingapp Hook heeft ontwikkeld. Eindelijk mogelijkheden voor haar om door het glazen plafond van Wall Street te breken.
Het team wordt geleid door de sexy en ervaren onderhandelaar Todd Kent. Samen beginnen ze aan een race tegen de klok om de deal van de eeuw te sluiten.
Maar in Silicon Valley gaat alles anders dan verwacht. En dan zet de dramatische dood van een jonge vrouw het sluiten van de deal op scherp...
Michelle Miller werkte bij zakenbank J.P. Morgan en als consultant in Palo Alto en New York. Ze heeft gestudeerd aan Stanford en woont in New York. De deal is haar debuut en wordt wereldwijd uitgegeven.
'Ga er maar goed voor zitten, want dit boek is niet weg te leggen!' Lauren Weisberger, auteur van De duivel draagt Prada

'Zo goed! Deed me denken aan De cirkel en films als The Wolf of Wall Street en The Social Network.' Goodreads.com

Dit boek in de pers

Smulde je van Suits? Dan deze zeker lezen.  
VIVA  

Michelle Miller creëert met haar debuut De deal een spannende en originele chicklit-achtige Wall Street-roman van de bovenste plank. Sex en the City verbleekt hier helemaal bij. Origineel, modern en meeslepend!  
Hebban.nl  

De Deal is een spannende serie met bijtende humor. Tussen neus en lippen door stemt Miller ook nog tot nadenken door ethische kwesties aan te snijden. Wie weet wordt de wereld een heel klein beetje beter door dit boek.  
Opzij  

Details:

Auteur(s)Michelle Miller
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789024567683
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 141 x 34 mm.
Gewicht518 gr.  

Recent bekeken producten