De debutante - Highland Hall 2

Carrie Turansky • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

De debutante - Highland Hall 2 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voor de liefhebbers van Downton Abbey: Katherine Ramsey van Highland Hall schittert in deze roman als debutante.

Katherine reist naar Londen om haar debuut te maken en een echtgenoot te zoeken. Haar hooghartige tante staat erop dat ze het aanzoek aanneemt van een rijke jongeman. Maar dan leert Katherine Jonathan Foster kennen. Hij is een knappe geneeskundestudent die zich inzet voor het beschermen van de armen in Oost-Londen.

Als een familieschandaal haar kansen doet dalen, heeft Katherine haar handen vrij om liefdadigheidswerk te doen met Jonathan. Er ontluikt een voorzichtige romance. Totdat het werk Katherine in gevaar brengt. En dan verschijnt de rijke aanbidder weer op het toneel...

Carrie Turansky is net als haar lezers helemaal weg van het Britse kostuumdrama Downton Abbey. Na een bezoek aan Engeland wilde ze niets liever dan zelf een verhaal schrijven dat zich afspeelt op een van die prachtige landgoederen uit de Edwardiaanse periode. Het resultaat is de serie Highland Hall, voor iedereen die maar geen genoeg krijgt van kostuumdrama's. 'De debutante' is het tweede deel in deze serie, eerder verscheen 'De gouvernante'.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Mooi kostuumdrama voor de liefhebsters van Downtown Abbey

Ik ben geen liefhebber van historische romans en ook de serie Downtown Abbey is niet aan me besteed. Maar ik kan me voorstellen dat dit boek voor degenen die wél warmlopen voor het genre enkele heerlijke uren vol leesplezier oplevert. De ontluikende romance tussen Katherine en de geneeskundestudent Jonathan is iets van alle tijden en prikkelt de verbeelding. Samen doen ze liefdadigheidswerk in de sloppenwijken in Oost-Londen in 1912. So far so good. Maar wanneer het werk Katherine in gevaar brengt verschijnt een rijke aanbidder van haar ten tonele. Tja, hoe gaat dat eindigen? Ik verklap niets! Dit is het tweede deel in de serie Highland Hall. Eerder verscheen ‘De gouvernante’.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Carrie Turansky
UitgeverijVoorhoeve
Vertaler(s)Marianne Grandia
ISBN9789029723916
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
SerieHighland Hall
Afmetingen216 x 141 x 31 mm.
Gewicht499 gr.  

Recent bekeken producten