De DGA-Pensioenpocket

D.W. Bakker • Paperback

€ 56,50

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De DGA-pensioenpocket is speciaal geschreven voor accountants, belastingadviseurs, pensioenadviseurs, medewerkers bij verzekeraars en professioneel intermediair, en ieder ander die in zijn dagelijkse praktijk te maken heeft met dga-pensioen en pensioenopbouw in eigen beheer.

De eerste hoofdstukken plaatsen het dga-pensioen in een algemeen pensioen en fiscaal kader, en maken het boek daarom ook interessant voor iedereen die meer van pensioen en de fiscale behandeling daarvan wil weten.

De daarop volgende hoofdstukken bevatten specifieke thema's die bij dga-pensioen aan de orde komen zoals: het eigenbeheerregime in de loonbelasting, de waardering van pensioenverplichtingen, combinatie eigen beheer en verzekeren, optimalisering en flexibilisering, inkoop van dienstjaren, artikel 13a Successiewet etc.

Alle relevante jurisprudentie en beleidsbesluiten zijn in de tekst opgenomen. De uitgave is geheel VPL-proof, m.a.w. de implicaties van de VUT, prepensioen- en levensloopregeling zijn helemaal meegenomen. Om de praktische bruikbaarheid te vergroten, zijn talloze praktijkvoorbeelden toegevoegd. Een bijlage met alle relevante beleidsbesluiten van de laatste jaren vergroot de overzichtelijkheid.

Details:

Auteur(s)D.W. Bakker
UitgeverijKluwer
ISBN9789013050165
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's253
Verschijningsdatum
Afmetingen185 x 110 x 11 mm.
Gewicht205 gr.  

Recent bekeken producten