De directrice van Rosemere

Sarah E. Ladd • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

De directrice van Rosemere is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de historische roman 'De directrice van Rosemere' van Sarah Ladd moet een man de liefde van zijn leven op straat zetten om zijn erfenis te redden.

De 25-jarige Patience Creighton wordt een oude vrijster genoemd. De directrice van de Rosemere School for Young Ladies had verwacht dat haar hart ooit veroverd zou worden door een elegante jongeman, maar zover is nooit gekomen. En sinds haar vaders dood heeft ze haar handen vol aan de zorg voor haar moeder en het besturen van de school.

Maar dan staat op een avond haar zwaargewonde huurbaas voor de deur. Patience verzorgt hem, maar kan niet vermoeden dat deze man haar toekomst op het spel zet.

Sarah Ladd schrijft net als Julie Klassen romans die zich afspelen in de Regency-periode in Engeland. Eerder verscheen 'De erfgename van Winterwood'.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Ze valt als een blok voor een man die in één klap haar leven kan verwoesten

Nadat Sarah Ladd de grote klassiekers van Jane Austen en de zusters Brönte had verslonden, wilde ze zelf een roman in de Regency-stijl schrijven. Dat deed ze met veel succes, want haar debuut Erfgenamen van Winterwood werd door lezers en recensenten enorm goed ontvangen. Ik was erg onder de indruk van haar vlotte schrijfstijl en de meeslepende wijze waarop zij het verhaal vol kleurrijke personages tot leven bracht. En nu zag ik haar tweede boek. Alleen al het oogstrelende omslag van De Directrice van Rosemere deed me direct besluiten ook deze roman te gaan lezen. Ik heb er wederom geen spijt van! Sarah Ladd neemt je hierin mee terug in de tijd, naar het Engeland van de 19e eeuw. Daar heeft Patience, sinds haar vaders dood, haar handen vol aan de zorg voor haar moeder en het besturen van de Rosemere School For Young Ladies, waar zij directrice is. William Sterling zit diep in de financiële problemen. Als hij aangevallen wordt door zijn schuldeisers, vlucht hij naar een van zijn huurpanden, Rosemere. Nadat Patience hem verzorgd heeft, keert William terug naar zijn landgoed, vastbesloten om haar terug te zien. Patience kan dan nog niet vermoeden dat deze man haar toekomst op het spel zet. Geniet van een heerlijke roman die garant staat voor een paar lange avonden onvervalste romantiek!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Sarah E. Ladd
UitgeverijVoorhoeve
Vertaler(s)Marijne Thomas
ISBN9789029723855
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 26 mm.
Gewicht440 gr.

Recent bekeken producten