De donkere toren 6 - Een Lied van Susannah

Stephen King • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 14,36

Overal elders € 17,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De donkere toren 6 - Een Lied van Susannah is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Hoe lang houdt de magie stand?

Roland en zijn metgezellen worden geconfronteerd met de ontvoering van Susannah. Ze weten dat zij in groot gevaar is, maar kunnen ze afwijken van hun pad? Moeten ze Susannah volgen naar New York of de sleutel tot de Toren veiligstellen? Rolands keuze zal verstrekkende gevolgen hebben voor hemzelf en voor de queeste.

De Donkere Toren is Stephen Kings onbetwiste meesterwerk en een van de grootste epische successen van de afgelopen dertig jaar. Een aangrijpende en spannende saga die een miljoenenpubliek heeft gevonden en nog steeds nieuwe lezers trekt.

Hoofdpersoon in dit magnum opus is Roland van Gilead, scherpschutter, zoeker naar de waarheid, avonturier en vogelvrijverklaarde. Volg Roland in deze moderne versie van de graallegende op zijn speurtocht naar het brandpunt van ruimte en tijd dat bekend staat als de Donkere Toren.

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan, waaronder vijftig thriller- en fantasy-titels, alle wereldwijde bestsellers. Zijn recentste boeken zijn Joyland, De wind door het sleutelgat, 22-11-1963, Eenmalige zonde, Aardedonker zonder sterren en Gevangen.

Details:

Auteur(s)Stephen King
IllustratorDarrel Anderson
UitgeverijLuitingh
Vertaler(s)Hugo Kuipers
ISBN9789024556359
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's464
Verschijningsdatum
SerieDe donkere toren
Afmetingen230 x 150 x 39 mm.
Gewicht710 gr.

Recent bekeken producten