De dood van de erfgenaam; een sir Baldwin mysterie

Michael Jecks • Paperback

€ 18,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De dood van de erfgenaam; een sir Baldwin mysterie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het voorjaar van 1321, als hij de voorbereidingen voor zijn huwelijk met Jeanne de Liddinstone treft, sir ridder Baldwin het nieuws dat Roger, heer van Throwleigh is overleden. Erfgenaam is diens zoon, de vijfjarige Herbert. Baldwin maakt zich ernstige zorgen om de jongen, vooral ook omdat zijn moeder hem verantwoordelijk houdt voor de dood van haar man.
Als enkele dagen later ook Herbert bij een tragisch ongeluk om het leven komt, vermoedt sir Baldwin dat er opzet in het spel is. Samen met baljuw Simon Puttock reist hij af naar de havezaat van Throwleigh om de zaak te onderzoeken.
De moord op de erfgenaam wordt zo de meest sinistere en schokkende zaak die sir Baldwin en Simon Puttock tot dan hebben moeten ontrafelen.

In zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!

Lees ook: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over moord
  • fantasy over de Middeleeuwen

Details:

Auteur(s)Michael Jecks
UitgeverijElmar, Uitgeverij
ISBN9789038923710
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
SerieEen Sir Baldwin mysterie
Afmetingen230 x 150 x 28 mm.
Gewicht516 gr.  

Recent bekeken producten