De Geestenjager 2 De vloek

Joseph Delaney • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,80

Overal elders € 13,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De Geestenjager 2 De vloek is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Tom Wachter is de zevende zoon van een zevende zoon. Hij bezit de 'gave van zeven keer zeven', de gave om dingen te zien waar anderen blind voor zijn. Daarom gaat Tom in de leer bij de geestenjager, die zijn geld verdient met mensen beschermen tegen de wezens van het duister.
Tom wordt op een levensgevaarlijke missie gestuurd; om een begrafenis bij te wonen vertrekken de geestenjager en Tom naar Monniksfoort, waar een grote kathedraal staat. In de catacomben onder die kathedraal komen oude en duistere machten tot leven.
Wanneer de geestenjager Tom opdraagt op hem te wachten, herinnert Tom zich de afgrijselijke vloek die ooit is uitgesproken: de geestenjager zal in het duister ver onder de grond sterven zonder een vriend aan zijn zijde. Tom negeert daarom de bevelen en volgt de geestenjager naar het diepst van de ondergrondse ruimten. Zullen zij ooit het zonlicht terugzien?
Joseph Delaney woont in Lancashire met zijn vrouw en drie kinderen. In zijn jeugd woonde hij in een spookhuis. Daar hadden hij en zijn broers steeds dezelfde nachtmerrie. De Geestenjager is uit deze nachtmerrie ontstaan. Gelukkig is dat spookhuis inmiddels afgebroken. Delaney is veelvuldig bekroond met diverse internationale prestigieuze prijzen.

Details:

Auteur(s)Joseph Delaney
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Bies van Ede
ISBN9789026145759
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's287
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieDe Geestenjager
Afmetingen210 x 135 x 27 mm.
Gewicht404 gr.

Recent bekeken producten