De geheime tuin

Toni Coppers • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

De geheime tuin is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een paar keer per maand bezocht Helena Vaels haar eigen graf.' Zo begint de nieuwe, veelbelovende thriller van Toni Coppers.

Restauratrice Helena Vaels komt op raadselachtige wijze om het leven. Zij was in een oud Brussels kerkje bezig met het schoonmaken van een middelmatig heiligenleven. Liese Meerhout ontdekt dat het werk deel uitmaakt van een prestigieuze tentoonstelling van de EU. Wat haar nog meer verbaast, is dat het relatief onbeduidende schilderij onderwerp is geweest van verhitte debatten.

En wat is de link met de moord op de drankzuchtige, aan lagerwal geraakte kunstschilder Pim Hendrickx? Helemaal ingewikkeld wordt het wanneer de politie het lijk vindt van de politicus die betrokken was bij de samenstelling van de expositie. De veelvuldige moorden en de talloze losse eindjes zijn een ware nachtmerrie voor Liese en haar collega's. Bij elke stap die zij zetten, lijken ze verder weg te zakken in het drijfzand.

Een schitterende thriller, met veel gevoel en aandacht voor detail geschreven. Toni Coppers bevestigt hiermee zijn unieke talent.

Dit boek in de pers

Wat een schrijver!  
TOM LENAERTS  

Liese is 'n heerlijke vrouw: haar twijfels, haar onzekerheid en tezelfdertijd die panache en persoonlijkheid. Ze is mijn type! Geweldig werk, kortom.  
MARCEL VANTHILT  

Details:

Auteur(s)Toni Coppers
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022332887
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's316
Verschijningsdatum
SerieLiese Meerhout
Afmetingen216 x 140 x 25 mm.
Gewicht437 gr.

Recent bekeken producten