De geluksprofessor

Patrick van Hees • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Cuno Groen, professor aan Nyenrode, heeft bereikt wat hij wilde. Dacht hij. Maar als zijn promotie niet doorgaat, zijn vriendin hem inruilt voor een ander, en hij als succesvolle marketingexpert op zijn retour blijkt, stort zijn wereld in. Cuno vlucht naar Cambridge. In die eeuwenoude universiteitsstad die zoveel briljante geesten heeft voortgebracht, probeert hij het grote geheim van een gelukkig leven te vinden. Maar daarvoor moet hij tot in de diepste krochten van zijn eigen ziel afdalen.

De geluksprofessoris een meeslepende, ontroerende en vooral inspirerende roman die haarfijn de tijdgeest blootlegt. Hoe ver mag je gaan in de jacht naar geluk?

Dit boek in de pers

Vlot leesbaar debuut met een positieve boodschap, waarin de Nederlandse auteur (1969) informatie uit o.a. populair psychologische en esoterische literatuur heeft verwerkt.  
NBD BIBLION  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Leer gelukkig te worden aan de hand van een intrigerend verhaal

Dit is echt een heel verrassend boek! Vanaf moment één was ik geboeid door het intrigerende verhaal en het spannende plot. Eerst denk je: dit is niet de afdeling psychologie, ik lees een thriller. Dan blijkt dat je vele wijze levenslessen in de loop van het verhaal krijgt. De Geluksprofessor is een verwende man, die denkt dat de wereld aan zijn voeten ligt, terwijl hij zich in z'n Porsche van de ene naar de andere afspraak spoedt. Dat wordt allemaal anders als hij eerst een promotie misloopt en daarna ook nog zijn vriendin kwijtraakt aan zijn baas. Zijn leven verandert er intens door. Hij besluit naar het oude Cambridge, een beroemde universiteitsstad in Engeland, te gaan om na te denken over hoe het nu verder moet met zijn leven. Vervolgens komt hij van het ene in het andere avontuur terecht. Ondertussen worden wij aan de hand genomen langs een pad naar geluk.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over geluk
  • romans over zingeving

Details:

Auteur(s)Patrick van Hees
UitgeverijBoekerij
ISBN9789022574591
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 141 x 24 mm.
Gewicht414 gr.

Recent bekeken producten