De gouvernante - midprice

Carrie Turansky • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer

De gouvernante - midprice is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voor de liefhebbers van Downton Abbey: maak kennis met de gouvernante van Highland Hall.

Engeland, 1911. De 27-jarige Julia Foster keert met haar ouders terug uit India wanneer haar vader ernstig ziek wordt. Eenmaal weer thuis neemt Julia een baan aan als gouvernante op het landgoed Highland Hall om haar ouders te ondersteunen. Daar krijgt ze te stellen met vier verwende en ongemanierde kinderen. In de financieel zware tijden moet de heer van Highland Hall, weduwnaar Sir William Ramsey, alles uit de kast halen om het landgoed te redden van de ondergang. Het laatste wat hij nodig heeft is een gouvernante die het hele huishouden onder handen neemt. Tot hij inziet dat Julia's hervormingen wel eens de redding van Highland Hall kunnen betekenen.

Carrie Turansky is net als haar lezers helemaal weg van het Britse kostuumdrama Downton Abbey. Na een bezoek aan Engeland wilde ze niets liever dan zelf een verhaal schrijven dat zich afspeelt op een van die prachtige landgoederen uit de Edwardiaanse periode. Het resultaat is de serie Highland Hall, voor iedereen die maar geen genoeg krijgt van kostuumdrama's.
- See more at: http://www.kok.nl/boek/de-gouvernante/#sthash.ofQdReO1.dpuf

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een romantisch, levendig werk in de Engelse 20e eeuw. Heerlijke aanrader!

Een mooi verhaal in de stijl van Downton Abbey met een vleugje The Tudors en wellicht wel een touch van de Brontë zusjes en natuurlijk een beetje Sound of Music. Het grote landgoed speelt de hoofdrol, maar begint pas te leven als Julia Foster daar de baan van gouvernante op zich neemt. Zij neemt het huishuiden over van de norse Sir William Ramsey, die vier monsters van kinderen heeft. Zij neemt de touwtjes met kracht in handen, hetgeen Ramsey aanvankelijk niet waardeert. Later, als zijn kinderen langzaam gek op haar worden, gebeurt er ook tussen Ramsey en Julia iets moois. Zalig liefdesdrama dat mij helemaal meesleepte. Turansky heeft nog plannen voor meer verhalen die zich afspelen in Highland Hall. Ik kan niet wachten!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Carrie Turansky
UitgeverijVoorhoeve
Vertaler(s)Marianne Grandia
ISBN9789029724371
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
SerieHighland Hall
Afmetingen216 x 141 x 31 mm.
Gewicht497 gr.  

Recent bekeken producten