De Grens 2 - Tussen twee vuren

Ilona Andrews • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen

De Grens 2 - Tussen twee vuren is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Tussen twee vuren' is het tweede deel in de Urban Fantasy-serie 'De Grens' van Ilona Andrews. Heerlijk leesvoer voor fans van Anne Bishop en Patricia Briggs.

De familie van Cerise Mar is een van de oudste in de Grens. De familie is op zijn best een zooitje ongeregeld te noemen, maar de familienaam wordt alom gerespecteerd en gevreesd omdat elke Mar zijn leven en zijn magie in de waagschaal gooit als iemand de clan bedreigt.

Als Cerises ouders van de aardbodem verdwijnen, lijkt een rivaliserende familie Grenzers de logische dader. Maar al snel blijkt er meer aan de hand, en raakt Cerises familie verwikkeld in een dodelijk kat-en-muisspelletje tussen twee grootmachten uit het magische Zonderling...

'Tussen twee vuren' speelt zich net als het eerste deel in de serie, 'Op de grens', af in de dunne reep wereld tussen onze wereld zonder magie en zijn magische tegenhanger, het Zonderling. De mensen die er wonen reizen naar beide werelden - maar behoren tot geen van beide...

De Urban Fantasy-titels van Uitgeverij De Fontein zijn speciaal voor alle fans van 'Charmed', 'Once Upon a Time', 'Twilight' en de boeken van Cassandra Clare.

Details:

Auteur(s)Ilona Andrews
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Lia Belt
ISBN9789026141089
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
SerieDe Grens
Afmetingen215 x 140 x 35 mm.
Gewicht576 gr.  

Recent bekeken producten