De Grijze Jager 12 - De koninklijke leerling

John Flanagan • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,16

Overal elders € 18,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

De Grijze Jager 12 - De koninklijke leerling is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na anderhalf jaar wachten is het er dan eindelijk: het nieuwe deel in de immens populaire Grijze Jager-serie, en John Flanagans terugkeer naar de wereld van de Grijze Jager overtreft alle verwachtingen.

Een vreselijke tragedie heeft het leven van Will verwoest en hij zweert dan ook wraak op degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Zelfs als dat zou betekenen dat hij het korps van de Grijze Jagers moet verlaten. Wills vrienden maken zich ernstig zorgen over hem. Het is Halt die met de oplossing komt: Will moet een leerling aannemen om zijn gedachten te verzetten. En zoals meestal krijgt Halt gelijk. Meer dan hem lief is zelfs.

Reviews & recensies

Al twaalf delen lang een superspannende reeks!

Ook het twaalfde deel van deze serie is weer ontzettend spannend, ijzersterk en goed geschreven. De populaire reeks De grijze jager bestaat inmiddels al heel wat jaren, maar nog steeds is de serie razend populair. Dat is meer dan terecht, want de kwaliteit blijft enorm hoog. Wat ik zelf erg leuk vind aan deze serie, is dat je met hoofdpersoon Will meegroeit. Door hem al zoveel jaren te volgen, is de verbondenheid tussen hem en de lezer groot. Daarnaast zijn de avonturen in de reeks zo spannend, dat je op het puntje van je stoel het boek zo snel mogelijk zit uit te lezen. Een echte aanrader! En ben je nog geen fan? Begin bij deel 1 en je wordt het vanzelf! Om zelf te lezen door kinderen vanaf 10 jaar.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)John Flanagan
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
Vertaler(s)Laurent Corneille
ISBN9789025754167
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's600
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieDe Grijze Jager
Karakter(s)Will
Afmetingen213 x 144 x 42 mm.
Gewicht651 gr.  

Recent bekeken producten